Innebandy!


Nu finns möjligheten att anmäla dig och dina kamrater till innebandyturnering.
Det är IF Metalls avdelning 27 som arrangerar turneringen och det enda som krävs för att få vara med är ett medlemsskap i IF Metall. 
 
 
 
 
 
Turneringen kommer att genomföras i 3-mannalag med småmål. Ytterligare information kommer att skickas till ledarna för respektive lag.
Klicka HÄR för mer information samt anmälningblankett.

IF Metalls kongress!


IF Metalls kongress genomfördes 19-22 maj. Kongressen är förbundets högst beslutande organ och hålls vart tredje år. Då bestämmer 300 valda ombud från avdelningarna IF Metalls mål och inriktning på den fackliga verksamheten.
 
 
Över 400 motioner gicks igenom och många beslut fattades. Bland annat valdes en ny förbundsordförande av en enhällig kongress då Anders Ferbe valt att avgå och gå i pension.
 
Kongressens val av ny ordförande är historiskt då Marie Nilsson är förbundets första kvinnliga ordförande. Vi välkomnar Marie till det ärofyllda uppdraget och önskar henne lycka och välgång i sitt arbete.

IF Metalls fritidsguide 2017


Nu finns möjlighet för alla IF Metalls medlemmar att hyra stugor. Ta en titt i fritidsguiden HÄR för att se vilka stugor och anläggningar som finns tillgängliga samt kontaktuppgifter till uthyraren.
  <<        >>